Riv Geven (l) en Aaron Hulsen (r) bij de koeien op de Kinderopvang
Riv Geven (l) en Aaron Hulsen (r) bij de koeien op de Kinderopvang Foto: Riene Huijbers
Advertorial

Negen maanden jubileum voor Kinderopvang Boerderij Krakenburg

Algemeen

Nuenen - Kinderopvang Boerderij Krakenburg viert 29 augustus haar eerste jubileum! In november 2019 werd het nieuwe kinderdagverblijf geopend door burgemeester Houben. Nu, 9 maanden later, genieten er dagelijks kinderen van 0 tot 4 jaar van al het leuks wat er op Boerderij Krakenburg te beleven is.

De ondernemers Gerty, Kees en Riene hebben samen met het werkzame team op het familiebedrijf de afgelopen periode hard gewerkt om het nieuwe kinderdagverblijf op de boerderij te realiseren.

Niet voor niets
Al snel kwamen er jonge ouders met interesse in het nieuwe kinderdagverblijf. Met name de buitenruimte spreekt hen erg aan. De speciale 0 tot 4 tuin is zo ingericht dat kinderen hier zelfstandig, veilig en vrij kunnen spelen in de groene omgeving van het platteland. Op het erf van de boerderij bevinden zich ook verschillende dierenweitjes waar de kinderen samen met de leidsters regelmatig een bezoekje brengen. Samen kippen voeren, kijken of er een ei gelegd is, op bezoek bij Saartje de Pony en Antonia de Ezel of lekker lachen om de altijd vrolijke geitjes. Er is altijd iets te beleven.

Boerderij Krakenburg is gelegen in Nuenen op Olen 50 en grenst aan de gemeente Son en Breugel. Ben je nieuwsgierig geworden kijk voor meer informatie op www.krakenburg.nl of bel met Riene Huijbers voor een rondleiding via 0499-477162.