Logo mooisonenbreugel.nl
Kadobon   | Fotonummer: c90fd6
Kadobon (Foto: Ingezonden)
Algemeen / Son & Breugel

Scala houdt haar jaarlijkse ledenvergadering schriftelijk

Son en Breugel - De leden van Vrouwenvereniging Scala hadden afgelopen maart hun jaarlijkse algemene ledenvergadering gepland staan. Helaas kon deze vanwege corona niet doorgaan. Later werd gedacht om deze vergadering te houden tegelijk met de openingsbijeenkomst van het nieuwe seizoen, maar ook deze moest worden afgelast vanwege de opgelegde coronaregels.

Om toch het jaar 2019 officieel af te sluiten en een bestuurswisseling plaats te laten vinden, is nu besloten om de leden schriftelijk hun goedkeurig te geven over de financiën en begroting en ook zo hun stem te laten uitbrengen. Ieder lid heeft een stembiljet gekregen en kan dit op twee adressen in de brievenbus stoppen. Wat betreft het bestuur zijn twee leden namelijk herkiesbaar; Jacqueline Canters en Guusje Jonkers. Bestuurslid Norie Molegraaf was sinds vorig jaar september als ad interim aangesteld en Marianne van Vugt werd als nieuw lid voorgedragen. Voorzitter Marianne van der Putte-Verhoeven neemt na deze stemming na ruim 15 jaar officieel afscheid, maar er zal op een ludieke manier, wat Scala eigen is, van haar afscheid worden genomen op de volgende ALV die gepland staat in maart 2021.

Bij het stembiljet heeft elk lid van Scala een cadeaubon gekregen om te besteden bij De ‘nieuwe’ Soepkom. Deze bon moet worden gezien als een hart onder de riem in deze coronatijd.

Wat het programma van Scala betreft. Heel rustig aan is Scala weer gestart, maar de eerste tijd alleen nog met buitenactiviteiten. Twee weken geleden was er een jeu de boulesspel op de boulesbanen bij De Boerderij. De dames van Scala werden begeleid door twee leden van La Ferme Boel. Afgelopen week hadden de dames een mooie fietstocht met lunch richting Oirschotse Heide. Op 15 oktober staat een golfclinic in ons dorp op het programma, waarbij de dames terzijde worden gestaan door een paar leden van Golfclub Son en de eerste kaartavond in november kan, mits de regels niet worden aangescherpt, coronaproof doorgaan bij De Bongerd. Over de golfclinic en het kaarten ontvangen de leden meer gegevens via de nieuwsbrief. Voor meer informatie kijk eens op www.scalabreugel.nl.

Meer berichten