De Afrikalaan wordt tijdelijk afgesloten
De Afrikalaan wordt tijdelijk afgesloten Foto: MooiSonenBreugel

Er wordt aan de weg gewerkt

Algemeen Verkeer

Son en Breugel - Op diverse locaties in Son en Breugel wordt aan de weg of fietspad gewerkt of staat dit op de planning voor de komende weken. Op dit moment wordt het asfalt bij de Klaprooslaan en Hoefbladlaan in de doodlopende straatjes en het wandelpad tot aan de Hendrik Veenemanstraat vervangen. Deze werkzaamheden duren tot en met donderdag 29 oktober.

Van woensdag 27 t/m vrijdag 29 oktober wordt de Afrikalaan opnieuw geasfalteerd. Ook worden nieuwe rode fietssuggestiestroken aangebracht. De werkzaamheden worden in twee fases (fase 1: van Amerikalaan tot Oderlaan; fase 2: van Oderlaan tot het parkeerterrein van SBC), waardoor het mogelijk blijft dat verkeer uit de achterliggende straten altijd de straat uit kan rijden. De omleiding wordt ter plekke aangegeven. Het verkeer uit alle straten van Texellaan tot De Wadden kan via de omleiding de straat en wijk uit.

De Leeuwstraat wordt opnieuw geasfalteerd. Deze werkzaamheden staan dinsdag 24 november tot en met donderdag 26 november op de planning.     Bij de Stad van Gerwen/Kwadestraat wordt het asfalt vervangen en de klinkerstroken. De planning hiervoor is van dinsdag 24 november t/m vrijdag 27 november.

Het fietspad langs de Planetenlaan van Kometenlaan tot Nijnselseweg staat ook nog op de planning om opnieuw geasfalteerd te worden. Op dit moment is het nog onduidelijk wanneer dit gaat plaatsvinden.