Jinxi Cai is klaar om de bestellingen in ontvangst te nemen
Jinxi Cai is klaar om de bestellingen in ontvangst te nemen Foto: Wil Feijen
Advertorial

Sushi Son opent haar deuren aan het Raadhuisplein

Algemeen zakelijk

Son en Breugel - Vanaf donderdag 12 november kunt u ook in Son en Breugel heerlijke sushigerechten bestellen, want dan opent sushirestaurant Sushi Son aan het Raadhuisplein 14 haar deuren.

Redacteur: Adrie Neervoort
Fotograaf: Wil Feijen

Jinxi Cai en Dongli Wang zijn de eigenaars van Sushi Son en ze zijn beiden ervaren in de horeca: Jinxi heeft dertien jaar gewerkt als sushibereider in gerenommeerde sushirestaurants, en zijn vrouw Dongli heeft haar horeca-ervaring opgedaan in de fastfoodsector.

Modern met oosterstintje
Het restaurantgedeelte van Sushi Son ademt een open en vriendelijke sfeer, modern, met een oosters tintje. Het restaurantgedeelte heeft enkele zitplaatsen, die door de huidige coronamaatregelen nog niet gebruikt mogen worden, maar waar u straks heerlijk kunt genieten van al het goede uit de shusikeuken van Sushi Son.

Afhaalbuffet
In het restaurantgedeelte bevindt zich ook het afhaalbuffet: een aparte balie waar u de geplaatste bestelling kunt ophalen. Maar ook is het natuurlijk mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen, voorlopig alleen in Son en Breugel. Bestellen doet je sowieso makkelijk via de site www.sushison.nl. Daar vind je zeer overzichtelijk alle gerechten en de prijzen, en betalen kan lekker makkelijk via IDEAL. Bestellen kan natuurlijk ook door een WhatsApp te sturen naar 06-58595828 met je bestelling en de gewenste afhaaltijd.

Sushi Son is geopend op maandag van 17.00 tot 21.30 uur en dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 21.30 uur. Bezorgen kan van maandag tot en met zondag van 17.00 tot 20.30 uur.

Voor de lekkerste sushi blijf je gewoon in Son en Breugel, en tot eind december krijg je ook nog eens 10% korting op alle gerechten.