Het G-team van SBC is op zoek naar nieuwe spelers en trainers
Het G-team van SBC is op zoek naar nieuwe spelers en trainers

G-voetbal, iets voor jou?

Algemeen sport

Bij SBC zijn ze al jaren actief met G-voetbal, waarbij de ‘G’ staat voor ‘Gepast’ voetbal’, dit wil zeggen dat iedereen op zijn of haar niveau kan voetballen. Niets moet en veel is mogelijk. Soms op een rustig tempo trainen, maar ook op het scherpst van de snede een wedstrijd spelen.

Heb jij zin om het G-team te komen versterken? Of wil je gewoon, op vrijdagavond, een keertje meetrainen? Het is beiden mogelijk. Ook al zit je in een regulier team. Het zou zomaar kunnen dat je in je huidige team niet prettig voelt of dat je het allemaal te hard of te snel vindt gaat. Kom eens een keertje naar G-voetbal kijken.

De trainers Giel van Erp en dochter Eline zijn altijd op zoek naar versterking van het trainersteam. Ben jij de Ronald Koeman onder de trainers en heb je een sociaal talent? Meld je dan nu aan, zodat Giel en Eline voetbal op maat kunnen blijven geven aan diegene die het nodig hebben.

Wil je een keertje meetrainen, als speler of als trainer, neem dat contact op met: Giel van Erp, 06-53576464, gielvanerp@upcmail.nl of Eline van Erp, 06-10847509, ejv.vanerp@gmail.com.