Kyron en René Brus bij hun nieuwe reinigingsmachine (archieffoto)
Kyron en René Brus bij hun nieuwe reinigingsmachine (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Nu vader én zoon in de Sonse Stoom-erette

Algemeen zakelijk

De Sonse Stoom-erette is al 50 jaar een begrip in Son en Breugel. Op 1 juli 2015 nam René Brus (59) de Sonse Stoom-erette over van Cees Akkermans. Nu, zes jaar later treedt Kyron Brus (26), de zoon van René, toe als mede-eigenaar van de Sonse Stoom-erette en daardoor is de onderneming nu een vennootschap onder firma (vof) geworden.

Redacteur: Adrie Neervoort

Kyron is geen onbekende voor de klanten van de Stoom-erette, hij was namelijk al vijf jaar werkzaam in de zaak van zijn vader; een samenwerking die beiden zo goed is bevallen dat ze nu samen eigenaar van de Sonse Stoom-erette zijn. Door het toetreden van Kyron lijkt de toekomst van de onderneming nu al geregeld. René en zijn zoon Kyron geloven namelijk in de toekomst van hun onderneming: “Wij bieden klanten een service en kwaliteit die ook in de toekomst gewaardeerd zal worden.”

Service en kwaliteit
Na de overname in 2015 werden de service en kwaliteit nog verder uitgebouwd door o.a. het verruimen van de openingstijden en in 2019 werd er een nieuwe, duurzame reinigingsmachine gekocht. “Kwaliteit is onze garantie en dat maken wij graag waar in de praktijk”, stelt René Brus. “Of het nu om synthetisch materiaal, dons, wol of een ander soort dekbed gaat, wij weten hoe het behandeld moet worden, en met de juiste behandeling gaan uw spullen gewoon langer mee. Voor kleding geldt daarbij dat het draagcomfort niet onder de reiniging lijdt als het op de juiste wijze gedaan wordt.”

Speerpunt
Door het toetreden van Kyron als eigenaar verandert er niets voor de klanten. “Onze snelle service is en blijft een van de speerpunten van de Sonse Stoom-erette”, aldus Kyron, “dus de spullen die vandaag afgeven worden, kunnen de dag erna weer schoon en fris worden opgehaald.”

Afgiftepunten
Naast de hoofdvestiging aan de Nieuwstraat in Son en Breugel heeft de Sonse Stoom-erette ook verschillende zogenaamde afgiftepunten in Boxtel, Liempde, Helmond, Geldrop, Eindhoven, en natuurlijk in Son en Breugel bij Plus Verhoeven, Amerikalaan 4.

Dus kom eens langs en informeer naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvend advies.