Afbeelding
Foto: Wil Feijen

MC De Linden stelt een aantal reguliere controles tijdelijk uit

Algemeen

Son en Breugel - Vanwege onverwachte uitval van een aantal doktersassistentes is de werkdruk nog groter geworden. Maar ook door de krapte op de arbeidsmarkt, en dus wegens het feit dat het moeilijk is om aan personeel te komen, moeten klanten nu al langer wachten op bepaalde verzoeken, diensten en controles dan normaal het geval is bij medisch centrum De Linden.

Om de continuïteit ook in de vakantieperiodes te waarborgen, heeft MC De Linden moeten besluiten om in de maanden augustus en september reguliere controles, die geen haast hebben, uit te stellen tot een later moment.

Onderstaande zorg zal dus voorlopig worden uitgesteld:
Rijbewijskeuring
Voor rijbewijskeuringen kun je terecht bij een externe keuringsinstantie zoals www.rijbewijskeuringsarts.nl

Uitstrijkje bevolkingsonderzoek
Ook uitstrijkjes via het bevolkingsonderzoek worden uitgesteld. Als je liever niet wil wachten, kun je via het bevolkingsonderzoek een zelfafnameset aanvragen of alsnog contact opnemen met de assistente voor een afspraak. Heb je klachten? Wacht dan nooit op een oproep van het bevolkingsonderzoek, maar maak meteen een afspraak bij je huisarts.

Behandeling wratten
Nieuwe behandelingen met stikstof worden uitgesteld. Voetwratten kun je desgewenst zelf behandelen met wrattentinctuur (verkrijgbaar bij drogist) of ducttape. Kijk hiervoor op www.huidarts.com. Het is niet altijd noodzakelijk om wratten te behandelen; vaak gaan ze na verloop van tijd uit zichzelf weg.

Bij praktijk Rijnlaan is van maandag 22 t/m zondag 28 augustus de artsenbezetting krap en zij werken komende maanden ook met invalassistentes en een medisch student waardoor een aantal werkzaamheden mogelijk meer tijd kosten. Het team van MC de Linden en huisartsenpraktijk Rijnlaan wensen alle inwoners van Son en Breugel een fijne vakantie

Wil je weten wanneer je huisarts afwezig is i.v.m. vakantie?
Bekijk dan het nieuwsbericht op de praktijksite via www.mcdelinden.nl of www.praktijkrijnlaan.nl