Archieffoto: Zomerse vlooienmarkt in Breugel druk bezocht
Archieffoto: Zomerse vlooienmarkt in Breugel druk bezocht Foto: Wil Feijen

Grote vlooienmarkt bij korfbalvereniging Corridor

Algemeen

Son en Breugel - Op 2 april wordt voor de 39e keer bij korfbalvereniging Corridor de jaarlijkse grote vlooienmarkt georganiseerd. Vorig jaar moest er nog uitgeweken worden naar juli, maar dit jaar kan het gewoon weer in het voorjaar. 

Ieder jaar zijn zij met ruim 100 vrijwilligers bezig om op deze manier geld te verdienen om de steeds weer stijgende kosten van de vereniging te kunnen betalen. Heeft u nog spullen voor hen, dan komen zij die 1 april in de kern van Breugel huis aan huis ophalen. Uitzonderlijk goede spullen die u liever niet buiten zet, kunt u aanmelden bij Petra van Maasakkers via 06-38510384 of Piet Hazenberg via 0499-475034. 

Ook als u buiten de kern van Breugel woont, kunt u hen bellen om spullen te komen ophalen. Om milieutechnische redenen kunnen wij de volgende artikelen niet meenemen: koelkasten, diepvriezers, computers en tv’s, videobanden, bedden, matrassen, fauteuils, bankstellen, gestoffeerde of gedemonteerde meubels, (kunst)kerstbomen, surfplanken en skiboxen, verf, asbestproducten en chemische artikelen.