Chantal van Rooij overhandigd Jacqueline Kuipers het boeket
Chantal van Rooij overhandigd Jacqueline Kuipers het boeket Foto: Wil Feijen

Bloem zoekt vaas

Human Interest Bloem zoekt vaas

Son en Breugel - Het was een echte overval toen Jacqueline Kuipers, beheerder van sporthal De landing, een bloemetje aangeboden kreeg van Chantal van Rooij. Toen Chantal in de MooiSonenBreugelKrant de rubriek ‘Bloem zoekt vaas’ zag staan, twijfelde zij geen moment en stuurde een mail naar de redactie. “Ik kan zelf wel een bloemetje kopen”, zei Chantal, “maar dit is toch net iets meer bijzonder.”

Redactie: Corry van Asseldonk

“Jacqueline is al bijna zeven jaar mijn werkgever”, begint Chantal haar verhaal, “en ze is niet zomaar een werkgever, maar iemand die meedenkt en hart heeft voor haar personeel. In 2018 kreeg mijn moeder een ongeneeslijke ziekte, en Jacqueline gaf mij alle ruimte om bij mijn moeder te zijn. Na een jaar ziekbed is ze op 61-jarige leeftijd overleden. Ik ben zo blij geweest dat ik het laatste jaar veel tijd met haar door heb kunnen brengen”, vertelt Chantal geëmotioneerd. “Daarna kwam corona en mijn vader voelde zich erg eenzaam. En alsof dat nog niet genoeg was, werd hij ook ernstig ziek. Ik woonde toen nog in Sterksel en wilde heel graag in Son en Beugel komen wonen om dicht bij mijn vader te zijn. Jacqueline heeft mij geholpen om een passend huis te vinden, en alles wat erbij komt kijken om een huis te kopen heeft zij geregeld voor mij. Even later overleed ook mijn vader op 65-jarige leeftijd. Normaal krijg je twee rouwdagen bij een bedrijf, maar Jacqueline zei ‘doe maar wat je doen moet en neem er de tijd voor’. Hier ben ik haar ontzettend dankbaar voor”, aldus Chantal.

Jacqueline had het er inmiddels een beetje warm van gekregen en moest ook een traantje wegpinken door dit lieve gebaar van Chantal.

‘Bloem zoekt vaas’ wordt mogelijk gemaakt door Bloemsierkunst Le Soleil, Markt 5 Son en Breugel.

Afbeelding
Algemeen 7 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 8 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 11 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen gisteren Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella