Afbeelding

Fietsclub PVGE fietst naar Gemert.

Verenigingen

Op woensdag 17 oktober organiseert de fietsclub van de PVGE een fietstocht naar Gemert. Het is een fietstocht van een volle dag, die met de fiets direct van het 17 Septemberplein vertrekt om 9.30 uur. Een ½ dag fietsen is ook mogelijk.

De fietsroute voert via Gerwen en ten noorden van Nuenen naar Aarle-Rixtel, waar de koffiestop is. Degenen die slechts een ½ dag willen fietsen keren na de koffiestop via het fietspad ten zuiden van het Wilhelminakanaal naar huis. Vervolgens gaat de fietsroute voor de deelnemers van een volle dag naar Gemert, waar bij het kasteel de lunchpauze wordt gehouden. Via Beek en Donk en Lieshout fietsen we ook via het fietspad langs het Wilhelminakanaal terug naar huis.
De totale fietsroute is ca. 43 km. lang en neemt de hele dag in beslag. Het is tevens de laatste fietstocht van het zomerseizoen; de fietstochten van het winterseizoen beginnen in november, starten om 10.00 uur direct vanaf het 17 Septemberplein en nemen slechts een ½ dag in beslag.

De clubleden ontvangen een week van te voren een gedetailleerde beschrijving van de fietstocht naar Gemert. Verdere inlichtingen bij fietsclubcoördinator: Herman Hendriks, tel.: 0499-473042; e-mail: herman.j.hendriks@kpnmail.nl