Kim Roefs (links) en  Rachelle van der Vleuten
Kim Roefs (links) en Rachelle van der Vleuten Foto: Wil Feijen

 DOTT Fashion nieuw in het centrum van Son en Breugel.

Zakelijk

Op 16 juni opende DOTT Fashion haar deuren in het centrum van Son en Breugel. Dankzij deze nieuwe zaak aan Airbornestraat 2A is het dorp een modieuze kledingwinkel rijker.

De afgelopen periode is er hard gewerkt om het pand, een voormalig reisbureau, om te toveren tot prachtige modezaak. Samen met lokale ondernemers heeft eigenaresse Kim Roefs dit resultaat weten te bereiken. Er hangt een industriële feeling, welke toch veel warmte uitstraalt. Een winkel met een uitstraling van een grote stad, maar met het warme gevoel van een dorp. Dit laatste komt ook door Kim, haar passie en enthousiasme straalt van haar af. Deze energieke dame tackelt de uitdaging met veel zekerheid. Maar, moest ze in haar openingswoord bekennen, ook met de nodige gezonde zenuwen. Samen met de eigenaresse van het pand en goede vriendin Rachelle van der Vleuten knipte Kim het rode lint door en werd er geproost op een succesvolle toekomst.

De opening was druk bezocht door vrienden, familie en andere genodigden die onder het genot van een hapje en een drankje direct naar hartenlust konden shoppen. Op zaterdag opende de winkel zich voor al het winkelende publiek. Kim heeft een duidelijk doel voor ogen: eerlijk en persoonlijk advies. De uitdaging om iedereen met een lach op het gezicht in de spiegel naar een nieuwe outfit te laten kijken, is haar ultieme motivatie. 

Met een uitgebreide collectie biedt DOTT Fashion veel keus voor zowel dames als heren. Doordat Kim alle inkoop van de kleding zelf doet zorgt ze voor continue vernieuwing van het aanbod, tegen zeer goede prijzen. Een kleine greep uit het aanbod zijn de merken Lofty manner, Rinascimento, Heavn, Zumo en Pure white. Het is dan ook altijd de moeite waard om even binnen te lopen. 

De openingstijden zijn op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.30 uur tot 18.00 uur. Op vrijdag van 9.30 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur. Volg DOTT Fashion op Facebook en Instagram voor de nieuwste mode en aanbiedingen.
 

Kim Roefs (links) en  Rachelle van der Vleuten
Kim Roefs (links) en  Rachelle van der Vleuten
Kim Roefs (links) en  Rachelle van der Vleuten
Een mooie nieuwe winkel
Kim Roefs (links) en  Rachelle van der Vleuten