Afbeelding
Foto: Key4music
advertorial

Muziek leren maken bij Key4Music?

Algemeen

Son en Breugel - We helpen je graag van jong tot ouder, voor beginners tot gevorderden. Er staat er een compleet docententeam voor je klaar.Het cursusjaar loopt nu bijna ten einde. We kijken terug op een hele succesvolle, gezellige en muzikale periode vol met lessen en activiteiten op onze nieuwe locatie in het Dommelhuis. Er zijn flinke wachtlijsten ontstaan de afgelopen maanden daarom bieden we een aantal extra mogelijkheden aan om kennis te maken met Key4Music.

Vrijdag 9 juni Kennismaken met akoestisch- of elektrisch gitaar of ukelele.
Tussen 15.30 en 19.30 kun je een plekje reserveren voor een privéles van 30 minuten.
Kosten €21,00.
De kennismaking is voor alle inwoners van Son en Breugel, Best en omstreken. In het Dommelhuis zijn alle roosters helemaal vol daarom is de kennismaking eenmalig in Best voor iedereen.

Locatie Key4Music Best, Zandweg 9
Vanaf 4 september kun je dan kiezen of je lessen in Best of in Son en Breugel gaat volgen. Aanmelden: info@key4music.com

Zaterdag 10 juni 11.00-12.00 workshop samen muziekmaken voor kinderen van 4-8 jr. (Er mag 1 ouder gratis meedoen)
Locatie Key4Music, Dommelhuis, Kerkplein 5 Son en Breugel.
De workshop is één grote ontdekkingsreis voor kinderen die zo op een later moment een goede keuze voor een instrument of zangles kunnen maken. Met elkaar wordt er op een speelse manier kennisgemaakt met allerlei vormen van muziek.

Aan bod komen zingen, piano- en (bas)gitaarspelen, ukelele, drummen, andere instrumenten ontdekken, ritme en maat ervaren, bezig met muzikaal gehoor, ontwikkeling van fantasie door middel van leuke opdrachtjes. In deze workshop mag er éen ouder meedoen met zijn/haar kind. Een heel ontspannen maar actief uurtje met je kind waarbij jullie samen de grootste lol zullen hebben.
Doe mee en meld je snel aan. Er is veel animo voor deze workshops en we kunnen maximaal 10 kinderen plaatsen.
Aanmelden: info@key4music.com

26 juni t/m 29 juni Optreedweek leerlingen & docenten van Key4Music.
Voor alle leerlingen, ouders, opa’s en oma’s, familie, vrienden en belangstellenden zijn er dagelijks optredens op het podium in de foyer tussen 18.30 en 19.30.
Entree is gratis, de gezelligheid onbetaalbaarJ

We staan er ook met een infostandje voor al uw vragen betreft aanmelden voor het nieuwe cursusjaar.
Aanmelden is alleen in deze week gratis, uw voordeel van €27,50. Nieuwsgierig geworden naar Key4Music? Bekijk alvast de kleurige website: www.key4music.com