Afbeelding

Handbalvereniging Apollo, DE vereniging voor jou?

Sport

Ook zo genoten van deze lange sportzomer. Vanaf Wimbledon, via de tour de france en het EK voetbal naar de olympische spelen.

Wat een teamgeest, plezier, enthousiasme en gedrevenheid hebben we bij al die sporters gezien. Kan dat alleen bij topsport? Nee! Dit kan ook in Son en Breugel. Al vanaf 1970 komen deze eigenschappen terug in handbalvereniging Apollo. Met zo'n 80 leden verdeeld over 9 teams worden wekelijks met veel plezier de handbalwedstrijden gespeeld.

Handbalvereniging Apollo is meer dan alleen een handbalvereniging. Het biedt sponsoren de mogelijkheid iets te betekenen voor de maatschappij, het biedt ouders de mogelijkheid om elkaar te leren kennen in het vrijwilligerscircuit, het is een vereniging waar het prettig vertoeven is. Naast het spelen van wedstrijden, het trainen hiervoor, worden er jaarlijks allerlei activiteiten georganiseerd die voor de gemoedelijke sfeer en betrokkenheid bij HV Apollo zorgen.

Handbal kan men spelen van jong tot oud, vanaf elke leeftijdscategorie kan men terecht bij de vereniging. Kom eens kijken in de Landing bij de trainingen op vrijdag of de wedstrijden op zondag en beleef zelf hoe de inwoners van Son en Breugel dezelfde teamgeest, plezier, enthousiasme en gedrevenheid beleven als al die topsporters die we deze zomer op TV hebben gezien. Want zeg nu zelf, wat is er leuker dan sport kijken, toch alleen maar sport beoefenen.