Afbeelding

Daaf van Veenendaaltoernooi wederom succes

Sport

Het jaarlijkse Daaf van Veenendaaltoernooi georganiseerd door Handbalvereniging Apollo was weer één groot succes.

Sportiviteit, gezelligheid en het verenigingsgevoel stonden deze dag centraal. Met 4 eigen teams en 5 teams vanuit o.a. Kudelstaart, Utrecht en Tilburg werd er flink geoefend voordat de zaalcompetitie van start gaat. Het Daaf van Veenendaaltoernooi biedt HV Apollo en andere verenigingen de uitgelezen kans om door middel van een aantal korte wedstrijden ritme op te doen voor de start van de competitie. Voor de toeschouwers en spelers is het een mooie start van het aankomend seizoen.
Het heren senioren 1 team speelde hun show-wedstrijd in de nieuwe tenues van Sonsport en versloegen onder groot enthousiasme de White Demons!

Lijkt het je leuk om naar handbalwedstrijden te komen kijken? Het wedstrijdprogramma staat wekelijks online op de Facebook van HV Apollo.

Nieuwe wedstrijdtenue's meisjes B1
Het kampioenselftal seizoen 2015-2016 meisjes B1 van Apollo is door haar sponsoren in het nieuw gestoken. De sponsoren Karel Merks Toiletwagenverhuur en autobedrijf de Heijde staken de dames in een nieuw outfit en werden daarvoor voor aanvang van de wedstijd tegen PSV bedankt door trainer Rob vd Linden. De nieuwe kleding en de aanwezigheid van de sponoren bij de wedstrijd resulteerden helaas niet in een overwinning voor de meisjes B1.

Mocht u interesse hebben om HV Apollo te willen sponseren, dit kan op verschillende manieren. U kunt contact opnemen via sponsering@hv-apollo.nl