Directievoorzitter Marc Cootjans
Directievoorzitter Marc Cootjans Foto: Rabobank

Samen verder als Rabobank Regio Eindhoven

Zakelijk

Son en Breugel / Eindhoven - De Rabobanken Dommelstreek, Eindhoven-Veldhoven en Het Groene Woud Zuid gaan samen verder als Rabobank Regio Eindhoven. Dit hebben de ledenraden van de drie banken op woensdag 27 februari 2019 besloten. Eerder spraken de drie banken al de intentie uit om hun organisaties samen te voegen.

Rabobank Regio Eindhoven bedient een grote, diverse en dynamische regio en heeft de ambitie om voor alle ondernemers en particulieren dé financiële partner te zijn. Ook stelt de nieuwe bank zich ten doel om een betekenisvolle maatschappelijke bijdrage te leveren op de thema's 'ondernemers helpen groeien', 'financieel gezond leven' en 'sociale cohesie'.
De nieuwe Rabobank wil graag dé financiële partner voor de Brainport-regio zijn. In het voorjaar zal de bank een speciale Brainport-agenda presenteren, in de vorm van een ambitieus actieprogramma voor haar ondernemende en particuliere klanten.

Directievoorzitter Marc Cootjans: "In de regio Eindhoven werken 3.500 mensen bij de Rabobank Groep en daarmee zijn we een van de grootste werkgevers in het gebied. Met dit grote aantal medewerkers en met de krachtenbundeling waartoe nu is besloten, zijn we bij uitstek in staat om onze positie als vertrouwde en deskundige dichtbij-bank verder uit te bouwen."