Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 64a806
Foto: ©rivm.nl
Coronavirus

Opnieuw minder opnames en sterfgevallen coronapatiënten

Son en Breugel / Landelijk – Er zijn het afgelopen etmaal 5 patiënten opgenomen in het ziekenhuis opgenomen (geweest) volgens de cijfers van zaterdag 30 mei. In totaal zijn dit nu 11.727 patiënten. Het aantal overleden patiënten is met 20 gestegen het afgelopen etmaal. In totaal zijn er nu 5951 patiënten overleden aan het coronavirus. De gemelde personen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld.

Er zijn 131 positief geteste personen de afgelopen 24 uur bijgekomen, dit zijn opnieuw minder dan de afgelopen dagen. Tot nu toe zijn er 46.257 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen zoals gemeld.

Vrijdag 29 mei is het aantal inwoners uit Son en Breugel dat is opgenomen in het ziekenhuis volgens het RIVM nog steeds stabiel met 31 personen.

Bron: www.rivm.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>