'De Soepkom'
'De Soepkom' Foto: Wil Feijen
advertorial

Veranderingen bij De Soepkom

Zakelijk

Son en Breugel - De Soepkom, sinds 8 jaar gevestigd aan de Airbornestraat en begonnen als lunchroom, maar door de coronapandemie noodgedwongen naar een verswinkel omgeschakeld, gaat zijn assortiment aanpassen.

Begonnen met heel veel versartikelen, aangevuld met beperkt groente en fruit, heeft ons nu geleerd dat we nog meer verse maaltijden en andere producten moeten gaan verkopen. Een compleet assortiment groente en fruit is niet mogelijk gezien de grootte van het pand.

Ook kiezen heel veel consumenten voor kant-en-klaarproducten, vandaar dat we deze stap hebben genomen.  Wel blijven we nog beperkt fruit verkopen, maar dan van topkwaliteit.

Onze keuze daarin is gebaseerd op smaak en lekker; gelukkig kunnen we dit doordat we deze producten zelf inkopen en niet afhankelijk zijn van een inkooporganisatie zoals bijvoorbeeld supermarkten. Daar worden acties vaak maanden van tevoren gepland en dan gaat prijs vaak boven kwaliteit. Bovendien blijkt dat wij veel producten goedkoper aan kunnen bieden dan de supermarkten.

Vanaf a.s. woensdag hebben we een nieuwe koeling, waar u een deel van uw maaltijden zelf kunt samenstellen; ook zullen we een aantal grill- en snackproducten gaan verkopen die lekker zijn bij de borrel en voor uw feestjes thuis.

Ook voor mensen die behoefte hebben om maaltijden thuis te laten bezorgen, hebben we mogelijkheden. Bij een bestelling vanaf 4 maaltijden, die u zelf uit kunt kiezen, brengen we deze gratis bij u thuis.

Alle maaltijden die we verkopen, bereiden we zelf uit pure, zoveel als mogelijk Hollandse vlees- en groenteproducten.

Kom eens kijken, het verplicht u tot niets, en heeft u wensen of vragen, maak ze gerust kenbaar. Het is voor ons een uitdaging om aan uw wensen tegemoet te komen.

Om u kennis te laten maken met ons assortiment, bieden wij u deze week 500 gram kant-en-klaar duveltjesvlees aan voor maar 6,95 per 500 gram, en een kilo Delcorf appels voor maar 0,95 cent.

We zien u graag komen, en weet dat u welkom bent.

 Team De Soepkom

!