Logo mooisonenbreugel.nl
Carlijn en haar vader   | Fotonummer: 7b62fd
Carlijn en haar vader (Foto: Ingezonden)

Uitslag Bruidsfoto Award 2020 uitgesteld, breng alsnog je stem uit

Son en Breugel - De foto van bruid Carlijn uit Son en Breugel met haar vader is genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2020. Dit is een Nederlandse fotografiewedstrijd waarbij fotografen hun werk in verschillende categorieën kunnen insturen. Dit jaar waren er meer dan 1250 inzendingen. In de categorie emotie maken zij door deze nominatie kans op de Bruidsfoto Award 2020. Eind januari heeft de foto van Carlijn en haar vader in deze krant gestaan.

Maandag 11 mei zou de uitslag van de fotografiewedstrijd bekend worden gemaakt. In verband met het coronavirus gaat dit niet door en wordt uitgesteld naar 7 september waardoor de mogelijkheid tot stemmen verlengd is tot 11 juli. Maandag 11 mei is er wel een tussenstand bekendgemaakt. In de categorie emotie staat de bruidsfoto van Carlijn en haar vader in het tussenklassement in de top 5.

Carlijn liet in januari weten dat het niet vanzelfsprekend was dat haar vader bij de bruiloft aanwezig was. “In verband met een uitgebreid ziektebeeld verblijft mijn vader al enkele jaren in een verzorgingshuis. Dankzij goede begeleiding tijdens de bruiloft, was het voor hem mogelijk om aanwezig te zijn op deze bijzondere dag. De pretoogjes en enorme lach, vastgelegd op deze foto, geeft zijn gevoel perfect weer", aldus Carlijn. De foto is gemaakt door de fotografen van Azcona Fotografie (www.azconafotografie.nl).

Jouw stem telt
Met jouw stem kun je bepalen wie de Bruidsfoto Award 2020 wint! Wil je Carlijn steunen met je stem zodat ze nog meer kans maken de Bruidsfoto Award 2020 te winnen? Ga dan naar www.bruidsfotoaward.nl en stem in iedere categorie op de twee foto's die jij het mooiste vindt. In de zesde categorie, 'emotie', zie je deze foto. Je kunt nog stemmen tot 11 juli. De uitslag wordt bekendgemaakt op 7 september.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>