Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 04263b
Foto: Freepik.com

Daling aantal patiënten lijkt door te zetten

Son en Breugel / Landelijk – Er zijn 11.552 patiënten in het ziekenhuis opgenomen (geweest) volgens de cijfers van zondag 17 mei, dit is een stijging van 15 patiënten in de afgelopen 24 uur. Maar minder dan zaterdag toen ging het om 45 patiënten. Het aantal overleden patiënten is met 10 gestegen het afgelopen etmaal, een daling ten opzichte van zaterdag. In totaal zijn er nu 5680 patiënten overleden aan het coronavirus. De gemelde personen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld.

Er zijn 125 positief geteste personen de afgelopen 24 uur bijgekomen, dat is minder dan aantal van zaterdag toen waren het er namelijk 189. Tot nu toe zijn er 43.995 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen zoals gemeld.

Ook vandaag is het aantal inwoners uit Son en Breugel dat is opgenomen in het ziekenhuis volgens het RIVM stabiel gebleven met 31 personen.

Overzicht RIVM.nl

Bron: RIVM

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>