Logo mooisonenbreugel.nl
Breugels open tv Pieter Brueghel, archieffoto (Foto ter illustratie)   | Fotonummer: ef7419
Breugels open tv Pieter Brueghel, archieffoto (Foto ter illustratie) (Foto: Wil Feijen)
sport

Parktoernooi voor en door drie tennisverenigingen

Son en Breugel - Het parktoernooi is weer op de agenda gezet bij Tennisvereniging Son en Breugel aan de Europalaan. Deelname aan dit jaarlijkse tennistoernooi is mogelijk voor alle seniorleden van 18 jaar en ouder van een van de drie tennisverenigingen die Son en Breugel rijk is.

Langzaamaan komt het sociale leven weer op gang na de lockdown. Het bestuur van TV Son en Breugel merkt dat leden het waarderen dat ook de tennisclub steeds meer opengaat. Er wordt weer druk gespeeld, de trainingen zijn volop aan de gang en de najaarscompetitie wordt opgestart door de KNLTB.

Voor het bestuur is dit alles de reden om ook het Parktoernooi weer op de agenda te zetten. De planning is dat het toernooi start op maandag 24 augustus en op zondag 6 september zijn de finales. De commissie is begonnen dit dorpstoernooi op te pakken en vorm te gaan geven. Om alles in goede banen te kunnen leiden worden er maximaal 300 inschrijvingen aangenomen. De anderhalve meter maatregel zal er ook toe leiden dat er rondom de bar/clubhuis en park aanvullende maatregelen zullen worden genomen om het toernooi veilig te kunnen spelen. Uiteraard worden de richtlijnen van de KNLTB en de overheid gevolgd. Hopelijk blijven de ontwikkelingen rondom het coronavirus de goede kant op gaan.

Dus heb je zin om na de vakantie weer lekker een paar tenniswedstrijden te spelen, schrijf je dan snel in. Aanmelden kan via www.toernooi.nl of via www.tvsonenbreugel.nl. Je kunt jezelf inschrijven voor de enkel, dubbel en mix.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>